Γενικές Πληροφορίες

Η εταιρεία Τ.Ε.Μ.Ε.Κ. Α.Ε. με 30 χρόνια εμπειρίας έχει μελετήσει και κατασκευάσει μεγάλα Ιδιωτικά Έργα σε όλη την Ελληνική και Διεθνή Αγορά που αφορούν την Ενέργεια και γενικότερα τις Η/Μ Εγκαταστάσεις.

Βασικός μέτοχος είναι ο κ.Κουτσίκος Αθανάσιος Μηχανολόγος, Ηλεκτρολόγος, Μηχανικός και στην εταιρεία απασχολούνται Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι που εκπονούν τις μελέτες των φωτοβολταϊκών έργων από την αρχική μελέτη έως την τελική κατασκευαστική σχεδίαση και διαστασιολόγηση.

Δραστηριότητα στα Φωτοβολταϊκά

Η εταιρεία μας, έχοντας στο ενεργητικό της πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους πελάτες είτε πρόκειται για οικιακά είτε για επαγγελματικά συστήματα, όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για την αδειοδότηση και την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών έργων μέσα από την αξιοπιστία και την γνώση που διαθέτει στην αγορά των Φ/Β Συστημάτων.

Οι εγκαταστάσεις των Φωτοβολταϊκών Πάρκων της εταιρείας είναι πιστοποιημένες κατά ΕΝ 62446, είτε από το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής & Ταλαντώσεων (AML/UoP) του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, είτε από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Προϊόντα ή άλλες πληροφορίες

Επίσης η εταιρεία μας παρέχει:

  • Εγγύηση καλής λειτουργίας για το σύνολο του έργου
  • Αναλαμβάνει την υποστήριξη και συντήρηση με ετήσια συμβόλαια
  • Παρέχει υπηρεσίες καθημερινής τηλε-παρακολούθησης
  • Προσφέρει περιοδικές αναφορές λειτουργίας κι ενεργειακής απόδοσης.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει μελετήσει και κατασκευάσει Φ/Β Πάρκα ισχύος 10MW.

Με τον νέο νόμο για Συμψηφισμό Ενέργειας (NET METERING) έχει κατασκευάσει Φ/Β Πάρκα ισχύος 1MW.