Γενικές Πληροφορίες

SOLARWATT – Made in Dresden, Germany

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής από το πρωτοπόρο Γερμανικό εργοστάσιο SOLARWATT, το οποίο από το 1993 εξελίσσει τη Φ/Β τεχνολογία, με αφοσίωση στην ποιότητα πρώτων υλών και παραγωγικής διαδικασίας. Εξειδίκευση του εργοστασίου αποτελεί η πλήρως αυτοματοποιημένη κατασκευή Φ/Β πλαισίων τεχνολογίας Glass-Glass, τα οποία προσφέρονται με Εγγύηση Προϊόντος 30 Ετών!

KIOTO SOLAR – Made in Austria.

Το Αυστριακό εργοστάσιο ΚΙΟΤΟ SOLAR αναπτύσσει προηγμένες λύσεις εξοπλισμού Ηλιοθερμικών και Φωτοβολταϊκών συστημάτων, υπηρετώντας με συνέπεια εδώ και 25 Χρόνια τη «Βιομηχανία του Ήλιου».

Το εργοστάσιο KIOTO SOLAR διαθέτει αυτόματη γραμμή προηγμένης τεχνολογίας στην περιοχή St. Veit της Αυστρίας και παράγει Φ/Β πλαίσια κρυσταλλικού πυριτίου από πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας τεχνολογίας τόσο Glass-Foil όσο και Glass-Glass.

VIKRAM SOLAR – Made in India

Φ/Β πλαίσια υψηλών προδιαγραφών από την ανερχόμενη υπερ-δύναμη της παγκόσμιας Φ/Β βιομηχανίας, Ινδία, τα οποία εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικό κόστος! Η VIKRAM SOLAR αποτελεί το μοναδικό Ινδικό εργοστάσιο κατασκευής Φ/Β πλαισίων με αξιολόγηση Tier-1 από το Bloomberg New Energy Finance, ενώ η δυναμικότητα ετήσιας παραγωγής του ανέρχεται στο 1GWp για το 2017.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ

FRONIUS – Made in Austria

Το Αυστριακό εργοστάσιο FRONIUS κατασκευάζει Φ/Β μετατροπείς ισχύος κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης με καινοτόμο σχεδίαση SnapINverter για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Η εταιρεία μας εγγυάται άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών σε μετατροπείς τόσο για νέα έργα, όσο και για αντικατάσταση παλαιών άλλων κατασκευαστών με παράδοση εντός 48 ωρών.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

CELLCUBE by GILDEMEISTER ENERGY SOLUTIONS – Made in Austria

Το ολοκληρωμένο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας CELLCUBE από το Αυστριακό εργοστάσιο GILDEMEISTER Energy Solutions αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στην αποθήκευση ενέργειας για εφαρμογές μεσαίας και μεγάλης κλίμακας με απαιτήσεις υψηλών χρόνων αυτονομίας (>4h). Το σύστημα CELLCUBE βασίζεται στην τεχνολογία του Βαναδίου (Vanadium Redox Flow Battery), το οποίο προσφέρει δυνατότητα απεριόριστων κύκλων φορτίσεων και εκφορτίσεων μεγάλου βάθους, χωρίς απώλεια απόδοσης, με ασφάλεια (δεν υπερθερμαίνεται / δεν εκρήγνυται / δεν είναι τοξικό) και αξιοπιστία για τουλάχιστον 20 χρόνια αναμενόμενης καλής λειτουργίας.