Γενικές Πληροφορίες

Η Eurosol GmbH, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1994 και έχοντας ήδη στο ενεργητικό της 2000 φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, σχεδιάζει και κατασκευάζει έργα στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, το Βέλγιο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Λόγω του μεγάλου αριθμού τόσο των εγκατεστημένων όσο και σε εξέλιξη έργων, διακινεί σημαντικές ποσότητες φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Eurosol Hellas A.E., κινούμενη στη δυναμική της Eurosol GmbH, ξεκίνησε το 2011 γνωρίζοντας τις ανάγκες, τις ιδιομορφίες και τις αυξημένες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς. Mε όπλα της την τεχνογνωσία από τη μητρική εταιρεία σε συνδυασμό με τη συγκροτημένη και δεμένη ελληνική ομάδα, προμηθεύει με εξοπλισμό και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, λειτουργίας, συντήρησης και υποστήριξης σε κατασκευαστές, εγκαταστάτες και επενδυτές, που επιζητούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δραστηριότητα στα Φωτοβολταϊκά

Η Eurosol Hellas A.E., βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της μητρικής εταιρείας και στηριζόμενη στο άξιο δυναμικό μελετητών και μηχανικών που διαθέτει, εκπονεί μελέτες και προτείνει σχεδιασμό και λύσεις που διασφαλίζουν τη λειτουργική αξιοπιστία και την οικονομική απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Θεωρεί υποχρέωσή της να παρέχει αξιόπιστα και ανταγωνιστικά:

  • Σχεδιασμό βέλτιστων λύσεων
  • Επιλογή εξοπλισμού αναγνωρισμένης ποιότητας
  • Επίβλεψη και συντονισμό εγκατάστασης
  • Διασφάλιση ποιότητας μελέτης και εγκατάστασης
  • Πιστοποιήσεις και εγγυήσεις
  • Πρόγραμμα λειτουργίας και συντήρησης
  • Ενημέρωση και υποστήριξη συνεργατών

Προϊόντα ή άλλες πληροφορίες

Βλέποντας το επιχειρείν στα φωτοβολταϊκά σε βάθος χρόνου και έχοντας την πεποίθηση ότι η υψηλή ποιότητα εξοπλισμού οδηγεί σε υψηλές αποδόσεις, η Eurosol Hellas συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν κάθε απαίτηση. Ενδεικτικά προμηθεύει Φωτοβολταϊκά πλαίσια Sharp, Solon, Schott, LG, Yingli, BYD και αντιστροφείς Fronius, Power-One, Siemens και SMA.