Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

1ο χλμ Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής, 19002

216 300 3000

www.kafkas.gr

216 300 3243

Γενικές Πληροφορίες

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας με πωλήσεις 122 εκατομμύρια ευρώ το 2016.

Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, περισσότερους από 800 εργαζόμενους, στενή παρακολούθηση των διεθνών τάσεων της αγοράς και των τεχνολογιών, στρατηγικές συνεργασίες με πάνω από 300 καταξιωμένους προμηθευτές, εξυπηρετώντας περισσότερους από 7.000 πελάτες σε καθημερινή .

Μέσα από το σύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο των καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της. Στόχος της ΚΑΥΚΑΣ είναι να παρέχει εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις για να αποτελεί την πρώτη και αδιαμφισβήτητη επιλογή στην αγορά. Για να το πετύχει, συνεργάζεται με τους κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου, εστιάζοντας στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και επενδύοντας στις συνέργειες με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες.

Δραστηριότητα στα Φωτοβολταϊκά

Η ΚΑΥΚΑΣ συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους κατασκευής Φ/Β εξοπλισμού και διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενεργειακού έργου, προσφέροντας στον εγκαταστάτη τη δυνατότητα να προμηθευτεί το σύνολο του Φ/Β εξοπλισμού με αμεσότητα, εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη μέσω του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της.

Προϊόντα ή άλλες πληροφορίες

H γκάμα των προσφερόμενων Φ/Β προϊόντων της ΚΑΥΚΑΣ αποτελείται από:

  • Φ/Β πλαίσια και αντιστροφείς ισχύος
  • Βάσεις Φ/Β συστημάτων
  • Πίνακες Χαμηλής και Μέσης Τάσης – Υποσταθμούς
  • Καλώδια όλων των τύπων
  • Υλικά εγκατάστασης καλωδίων (σωλήνες, ειδικά εξαρτήματα)
  • Συστήματα γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας
  • Αυτόνομα συστήματα – Συσσωρευτές ενέργειας