ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Ε.Ε. 17 χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης, 57003 Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκη

2310798609

https://technologiki.eu/

2316008013

Γενικές Πληροφορίες

Ασχολείται με την κατασκευή, συντήρηση και αναβάθμιση φωτοβολταϊκών σταθμών και στεγών. Την τελευταία διετία κατασκεύασε πάνω από 20 mw φωτοβολταϊκών σταθμών, συντηρεί πάνω από 300 σταθμούς, έχει πάνω από 200 ενεργούς πελάτες, ενώ το προσωπικό της, τεχνικό και διοικητικό έχει 15ετή εμπειρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει και την εγκατάσταση φωτοβολταικών σε στέγες οικιών και επιχειρήσεων για αυτοπαραγωγή, net billing ή εντελώς αυτόνομα συστήματα, αλλά και ταχυφορτιστές δημόσιας πρόσβασης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ είναι καθετοποιημένη στο σύνολο των εργασιών της, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά δικό της προσωπικό και όχι υπεργολάβους. Αυτό της επιτρέπει να ελέγχει απόλυτα την ποιότητα, σε όλα τα στάδια της κατασκευαστικής διαδικασίας και να επιτυγχάνει χαμηλό κόστος και ταχύτητα παράδοσης.

Επικεφαλής της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ είναι ο Πέτρος Τσικούρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δη, των φωτοβολταϊκών από το 2006. Έχει καταχωρήσει πατέντα για φωτοβολταϊκό σύστημα κινητής βάσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ν.Ο.Ε. ΑΠΘ, ένω έχει παρακολουθήσει πολλά τεχνικά σεμινάρια στον χώρο των φωτοβολταϊκών. Υπήρξε μέλος σε επιτροπές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για θέματα σχετικά με τις Α.Π.Ε., ενώ έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις για τον κλάδο των φωτοβολταϊκών και αρθρογραφεί στον ενεργειακό τύπο.

Είναι Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά)

Βασικά δεδομένα για την εταιρεία:

  • 300 σταθμοί σε όλη την Ελλάδα συντηρούνται από την εταιρεία
  • Την τελευταία τριετία κατασκευάστηκαν από την εταιρεία σταθμοί ισχύος 20MW,
  • 15 χρόνια στη συντήρηση, αναβάθμιση και κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών
  • ALL-IN-HOUSE και END-TO-END διαδικασίες για τη διασφάλιση της ποιότητας