Γενικές Πληροφορίες

Η MGD ENERGY διαθέτει πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην Μελέτη, Κατασκευή και Λειτουργία & Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει, μεγάλα έργα παραγωγής ενέργειας σε Ελλάδα και εξωτερικό,  περισσότερα από 230 έργα ενεργειακού συμψηφισμού και τεχνικές βάσεις συντήρησης σε όλη την ελληνική επικράτεια που εξυπηρετούν περισσότερους από 200 Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, συνολικής ισχύος άνω των 250MW.

Σήμερα η MGD Energy  είναι No1 εταιρεία σε Έργα Ενεργειακού Συμψηφισμού στην Ελλάδα,  κατέχοντας το 20% της αγοράς. Έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες και επιχειρήσεις της χώρας όπως, ΜΕΓΑ, ΔΩΔΩΝΗ,  ΓΙΩΤΗΣ, JUMBO, ΒΙΚΟΣ – NATURA ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ, UNILEVER HELLAS  και άλλους,  προκειμένου να συμβάλλει στη δική τους πράσινη μετάβαση.

Πρόσφατα η εταιρεία μπήκε και στο χώρο της Ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για επαγγελματική και οικιακή χρήση αλλά και στέγαστρα ηλεκτροκίνητων οχημάτων με φωτοβολταϊκά συστήματα.

Η MGD Energy προσφέρει στους πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως οι εφαρμογές MyMGD PV Plants και MyMGD EV Charging, που εξασφαλίζουν απομακρυσμένο έλεγχο των Φωτοβαλταϊκών Σταθμών και των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, 24 ώρες το 24ωρο, από το smartphone, το desktop ή το laptop.

Η MGD Energy  θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη της ενεργειακής καινοτομίας, συμβάλλοντας ενεργά στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας.