Κλάδης Ενεργειακή

Γραφείο

Μιχαήλ Πεδιώτη 13, Ηράκλειο ΤΚ 71306

2810-223100

www.kladisenergy.gr

Υποκατάστημα Αθήνας

Ανδρέα Συγγρού 369, Παλαιό Φάληρο Τ.Κ 17564

210-6996350

Γενικές Πληροφορίες

Η Κλάδης Ενεργειακή ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011 ως θυγατρική της Κλάδης ΑΕ, εταιρίας με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μεγάλων έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια και παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις και εξατομικευμένες παρεμβάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε επενδυτή. Είναι μέλος του μητρώου ενεργειακών υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Δραστηριότητα στα Φωτοβολταϊκά

EPC (Μελέτη – Προμήθεια – Κατασκευή)

Η Κλάδης Ενεργειακή αναλαμβάνει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που απαιτούνται για την υλοποίηση εξειδικευμένων ενεργειακών έργων με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε. (EPC). Έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει ενεργειακά έργα υψηλών απαιτήσεων, με εξειδίκευση στα έργα  Net Metering, έχοντας υλοποιήσει πλήθος εγκαταστάσεων κυρίως σε μεγάλές βιομηχανικές & ξενοδοχειακές μονάδες.

Προϊόντα ή άλλες πληροφορίες

Η Κλάδης Ενεργειακή συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ άλλων είναι επίσημος διανομέας της Jinko Solar & επίσημος αντιπρόσωπος της Victron Energy. Παράλληλα στη γκάμα εμπορίας της, βρίσκονται προϊόντα των Huawei Solar Tab Batteries.