DegerHellas Μον.ΕΠΕ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 169, 13562, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα

2110127290

https://www.degerhellas.gr

2110127292

Γενικές Πληροφορίες

Η DegerHellas Μον.ΕΠΕ είναι η κορυφαία εταιρία συστημάτων ηλιακής ιχνηλάτησης στην Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας προμηθεύσει αμέτρητα φωτοβολταϊκά έργα με Ιχνηλάτες βασιζόμενη στην παγκόσμια πατέντα εύρεσης της Μέγιστης Ακτινοβολίας Ηλίου MLD (Maximum Light Detection) του οίκου Degerenergie.

Μιλώντας με αριθμούς, έχουν εγκατασταθεί και υποστηρίζονται από την DegerHellas πάνω από 7000 διαξονικά και μονοαξονικά συστήματα Ιχνηλάτησης (τράκερ) σε συνολικά πάνω από 400 MW συνολικής Ισχύος Φωτοβολταϊκά πάρκα, . Μεσοσταθμικά, τα ΦΒ έργα με Ιχνηλάτες DEGER παράγουν 2100 kWh/kWp, ένα νούμερο που μεταφράζεται σε 35% επιπλέον απόδοση από τα Φωτοβολταϊκά σταθερών βάσεων.

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων της DegerHellas στον χώρο των Φωτοβολταϊκών πάρκων μεταφέρεται με απόλυτη επιτυχία και σε άλλους τομείς που αφορούν την πράσινη ενέργεια (net metering , πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στη στέγη, φόρτιση αυτοκινήτων κ.ά.). Στόχος της εταιρίας είναι να παρέχονται λύσεις προσιτές για τον καταναλωτή (είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επιχείρηση), χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη ποιότητα.

Σας πλαίσια αυτά έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.degerhellas.gr η Online αίτηση ενδιαφέροντος για Net Metering. Ο ενδιαφερόμενος αφού συμπληρώσει την αίτηση, σύντομα θα λάβει μια δωρεάν μελέτη, καθώς ακολουθούνται τα εξής στάδια:

 • Ενεργειακή ανάλυση, λαμβάνοντας υπόψιν το ενεργειακό προφίλ του καταναλωτή (έχοντας
  πρώτα παραλάβει λογαριασμούς ενός έτους του παρόχου)
 • Μελέτη και σχεδιασμός του συστήματος λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα κατασκευαστικά στοιχεία
  του κτιρίου (τον προσανατολισμό, την κλήση της στέγης και πιθανές σκιάσεις από γειτονικές
  δομές)
 • Τεχνοοικονομική ανάλυση στην οποία συνυπολογίζεται και ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης
 • Διαδικασίες αδειοδότησης
 • Κατασκευή του συστήματος
 • Συντήρηση του συστήματος

Όσον αφορά τη φόρτιση αυτοκινήτων, η DegerHellas αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στην Ελληνική αγορά, καθώς διαθέτει τους πιο σύγχρονους φορτιστές αυτοκινήτων Mode3 με Τεχνολογίες Smart για προστασία του δικτύου της εγκατάστασης, αλλά και την μέγιστη αξιοποίηση της παραγόμενης πράσινης ενέργειας.Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας MLD ενσωματώνονται σε βιώσιμες ενεργειακές λύσεις που μεγιστοποιούν την οικονομική κερδοφορία στην εξοικονόμηση ενέργειας για τη φόρτιση των οχημάτων. H εταιρία ακολουθεί αυστηρά Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας κατά τα εξής διεθνή Πρότυπα : ISO 9001:2015 , ISO 14001:2015 , ISO 45001:2018

Δραστηριότητα στα Φωτοβολταϊκά

Η DegerHellas βελτιστοποιώντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μπορεί να υποστηρίζει υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα πάνω από 4000 συστήματα ιχνηλατών που είναι εγκατεστημένα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Οι ιχνηλάτες της DEGER αποδίδουν στους πελάτες μας σημαντική αύξηση στην απόδοση των φωτοβολταϊκών πάνελ, έτσι ώστε να τα καταστούν ιδιαιτέρως επικερδή για όσους έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν τα συστήματά μας.

Παρουσιάζοντας τις νέες σειρές προϊόντων της S και D, η DEGER καινοτομεί για ακόμα μια φορά στην αγορά των Φωτοβολταϊκών, και πιο συγκεκριμένα σ’ αυτή των συστημάτων Ιχνηλάτησης. Οι νέοι μονοαξονικοί Ιχνηλάτες S προσφέρουν έως 30% επιπλέον ετήσια απόδοση σε σχέση με τα συστήματα σταθερών βάσεων , δίχως να υπάρχει σημαντική διαφορά στο κόστος κτήσης τους . Όσοι θέλουν να βαδίσουν το μονοπάτι της απόλυτης απόδοσης , δεν έχουν παρά να επιλέξουν κάποιο προϊόν από τη σειρά διαξονικών συστημάτων D (έως 45% διαφορά από τα σταθερά συστήματα σε ετήσια βάση).

Παράλληλα, η DEGERHellas χρησιμοποιώντας την πολύχρονη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία της στον τομέα των Φωτοβολταϊκών , παρέχει τις ολοκληρωμένες λύσεις αυτόνομων συστημάτων MSS (Maximum Solar Storage), δηλαδή προκαλωδιωμένων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας συνδεδεμένων με τις μπαταρίες και τα φωτοβολταϊκά πάνελ με όλες τις ρυθμίσεις, τους αυτοματισμούς και φυσικά την εγγύηση της DEGERHELLAS.

Προϊόντα ή άλλες πληροφορίες

• Διαξονικοί Ιχνηλάτες

• Μονοαξονικοί Ιχνηλάτες

• Αυτόνομα Συστήματα MSS (Maximum Solar Storage)

• Ενδεδειγμένες λύσεις για ΝET-METERING

• Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων