Εκδήλωση για την ισορροπία βιομηχανικής ανάπτυξης και διείσδυσης των ΑΠΕ

H Friedrich Ebert Stiftung (www.fes.de) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Ενεργειακής Ρύθμισης (www.energy-regulation.eu) σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πύλη www.energypress.gr διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Capital & Vision (www.capitalvision.gr) με θέμα: «Βιομηχανική ανάπτυξη και ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας: Μία ανέφικτη ισορροπία; Ελληνική πραγματικότητα και Γερμανική εμπειρία»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11.11.2013, από τη 13.00 έως 15.30 στο ξενοδοχείο Athens Hilton (Τερψιχόρη B)
Επίσημο, χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Μανιάτης και ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Wolfgang Dold.

Προλογίζουν ο κ. Χ. Κατσιούλης, Διευθυντής της Friedrich Ebert Stiftung στην Ελλάδα και ο Δρ. Α. Μεταξάς, Managing Director του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους εξής προσκεκλημένους συμμετέχοντες:

  • κ. Δ. Ραχιώτης, Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ,
  • κ. A. Κοντολέων, εκπρόσωπος της ΕΒΙΚΕΝ,
  • κ. Σ. Καπέλλος, Πρόεδρος του ΣΕΦ,
  • κ. Ι. Τσιπουρίδης, Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ,
  • κ. Λ. Δημητρίου, εκπρόσωπος ΕΣΑΗ
  • Mr. L. Waldmann, think tank “Agora Energiewende”

Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο δημοσιογράφοςΘ. Παναγούλης, www.energypress.gr και ο Δρ. Α. Μεταξάς, Διευθύνων Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες» (www.metaxaslaw.gr)

Η εκδήλωση θα καλύπτεται από ταυτόχρονη διερμηνεία (ελληνική – αγγλική) με την ευγενική χορηγία του Δικτύου Διερμηνέων “Interpretics”.

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο 210-3390748 ή στείλτε email στο info@metaxaslaw.gr