Κλάδης Ενεργειακή

Η Κλάδης Ενεργειακή ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011 ως θυγατρική της Κλάδης ΑΕ, εταιρίας με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μεγάλων έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια και παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις και εξατομικευμένες παρεμβάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη είτε πρόκειται για μεγάλες βιομηχανικές & ξενοδοχειακές μονάδες είτε για κατοικίες. Είναι μέλος του μητρώου ενεργειακών υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Δραστηριότητα στα φωτοβολταϊκά

EPC (Μελέτη – Προμήθεια – Κατασκευή)

Η Κλάδης Ενεργειακή αναλαμβάνει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που απαιτούνται για την υλοποίηση εξειδικευμένων ενεργειακών έργων με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε. (EPC). Έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει ενεργειακά έργα υψηλών απαιτήσεων, τόσο αυτόνομα & backup συστήματα όσο και μεγάλα επενδυτικά έργα. Διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα στην κατασκευή έργων Net Metering, έχοντας υλοποιήσει πλήθος εγκαταστάσεων κυρίως σε μεγάλές βιομηχανικές & ξενοδοχειακές μονάδες.

Εμπορία

Η Κλάδης Ενεργειακή συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ άλλων είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας της GCL System & επίσημος αντιπρόσωπος της Victron Energy. Παράλληλα στη γκάμα εμπορίας της, βρίσκονται προϊόντα των Imeon Energy, Tab Batteries, Primus Windpower, Fronius, MidNite Solar, κα. Στρατηγική επιλογή της εταιρίας αποτελεί η διαρκής υποστήριξη του εγκαταστάτη σε κάθε στάδιο υλοποίησης οποιουδήποτε έργου.